About
Playlists
Sign up
1

Werkskill Kritisch denken

Join
OverviewBadges

Werkskill Kritisch denken

Join

Content

Wat is Kritisch denken?
Kritisch denken is het vermogen om informatie objectief te analyseren, evalueren en conclusies te trekken. Het omvat het stellen van vragen, het beoordelen van bewijsmateriaal en het vormen van weloverwogen meningen.

Hoe ziet Kritisch denken eruit bij StartmotorTALENT?
Bij StartmotorTALENT worden deelnemers aangemoedigd om kritisch na te denken over verschillende aspecten van hun taken, zoals de effectiviteit van zwemlesmethoden, veiligheidsprocedures, en de impact van hun bijdrage aan de gemeenschap.

Waarom is Kritisch denken belangrijk?
Kritisch denken is essentieel voor het nemen van weloverwogen beslissingen en het verbeteren van processen. Bij StartmotorTALENT helpt het bij het optimaliseren van zwemprogramma's en het waarborgen van de veiligheid.

Hoe toon je Kritisch Denken?
Toon je vermogen om informatie objectief te beoordelen, vragen te stellen en weloverwogen beslissingen te nemen. Laat zien dat je in staat bent om verschillende perspectieven te overwegen en dat je bereid bent om nieuwe ideeën te omarmen.

Get activity badge

Werkskill Kritisch denken Get this badge

Deze badge wordt verdiend door zelfevaluatie van degenen die hebben gewerkt aan de werkskill Kritisch denken binnen het StartmotorTALENT MDT-traject. Het is een zelf-erkenning van je vermogen om informatie op een objectieve en doordachte manier te evalueren, wat bijdraagt aan effectieve besluitvorming, zoals vastgesteld door je eigen reflecties en evaluaties.
Tasks
Task no.1
Issued by organiser or scanning QR code
Stappen om de badge 'Kritisch Denken in StartmotorTALENT' te verdienen:
  1. Denk na over het belang van kritisch denken: Overweeg waarom kritisch denken cruciaal is binnen StartmotorTALENT. Bedenk hoe dit bijdraagt aan het vermogen om weloverwogen beslissingen te nemen en de effectiviteit van waterveiligheidsinitiatieven te verbeteren.
  2. Stel een doel vast: Formuleer duidelijk hoe je kritisch denken wilt toepassen en welke informatie je objectief wilt evalueren om bij te dragen aan het StartmotorTALENT MDT-traject.
Career and job readiness
Added to playlist (1)
Share:

Organisers

Bright Group
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists