About
Playlists
Sign up
1

Werkskill Klantgerichtheid

Join
OverviewBadges

Werkskill Klantgerichtheid

Join

Content

Wat is Klantgerichtheid?
Klantgerichtheid is de vaardigheid om de behoeften en verwachtingen van de klant te begrijpen en daar proactief op in te spelen. Het gaat om het bieden van een uitstekende service en het streven naar tevredenheid van alle belanghebbenden.

Hoe ziet Klantgerichtheid eruit bij StartmotorTALENT?
Bij StartmotorTALENT staat de gemeenschap centraal als de 'klant'. Het betekent luisteren naar de behoeften van de doelgroep, het begrijpen van hun verwachtingen en het aanpassen van zwemprogramma's en veiligheidsmaatregelen om aan die behoeften te voldoen.

Waarom is Klantgerichtheid belangrijk?
Klantgerichtheid is van vitaal belang voor het succes van elke organisatie. Bij StartmotorTALENT zorgt het ervoor dat de aangeboden activiteiten en diensten relevant en effectief zijn, waardoor de impact op de gemeenschap wordt gemaximaliseerd.

Hoe toon je Klantgerichtheid?
Laat zien dat je actief luistert naar de behoeften van de gemeenschap, bereid bent om feedback te ontvangen en bereid bent om aanpassingen te maken om de tevredenheid te vergroten. Demonstreer een sterke betrokkenheid bij het vervullen van de verwachtingen van de gemeenschap.

Get activity badge

Werkskill Klantgerichtheid Get this badge

Deze badge wordt verdiend door zelfevaluatie van degenen die hebben gewerkt aan de werkskill Klantgerichtheid binnen het StartmotorTALENT MDT-traject. Het is een zelf-erkenning van je vermogen om aandacht te hebben voor de behoeften en tevredenheid van deelnemers, ouders en andere betrokkenen, wat bijdraagt aan een positieve MDT-ervaring, zoals vastgesteld door je eigen reflecties en evaluaties.
Tasks
Task no.1
Issued by organiser or scanning QR code
Stappen om de badge 'Klantgerichtheid in StartmotorTALENT' te verdienen:
  1. Denk na over het belang van klantgerichtheid: Denk na over waarom klantgerichtheid zo belangrijk is in StartmotorTALENT. Bedenk hoe het helpt om een positieve ervaring te creëren voor alle deelnemers, ouders en andere betrokkenen in het MDT-traject, en hoe het bijdraagt aan hun tevredenheid.
  2. Stel een doel vast: Beschrijf concreet hoe je klantgerichtheid wilt laten zien en welke stappen je kunt ondernemen om aan de behoeften en verwachtingen van deelnemers, ouders en andere betrokkenen binnen het StartmotorTALENT MDT-traject te voldoen.
Task no.2
Issued by organiser or scanning QR code
  1. Kom in actie: Neem actief stappen om te luisteren naar de behoeften van deelnemers, ouders en andere betrokkenen. Zorg ervoor dat de aangeboden ondersteuning en diensten voldoen aan hun verwachtingen en creëer een positieve en op maat gemaakte StartmotorTALENT-ervaring.
  2. Reflecteer op je inspanningen: Schrijf regelmatig in een dagboek over je klantgerichte acties. Analyseer hoe deze hebben bijgedragen aan tevredenheid en een positieve ervaring binnen het MDT-traject van StartmotorTALENT. Identificeer ook gebieden waarin je nog kunt groeien en je klantgerichtheid kunt verbeteren.
  3. Dien je bewijs in: Als je denkt dat je de badge 'Klantgerichtheid in StartmotorTALENT' hebt verdiend, lever dan bewijs aan waaruit blijkt dat je acties en gedragingen gericht waren op het vervullen van de behoeften en het bevorderen van de tevredenheid van deelnemers, ouders en andere betrokkenen. Inclusief reflecties en het behalen van je doelen om je vermogen om klantgericht te zijn aan te tonen.
Career and job readiness
Added to playlist (1)
Share:

Organisers

Bright Group
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists